> <

Kleur van 2017 | DENIM DRIFT

Home > blog > Kleur van 2017 | DENIM DRIFT

24januari

Denim Drift is de must-have kleur van 2017. Een kleur waarmee je alle kanten op kan.

Denim Drift is een zachte grijsblauw die sfeer brengt maar niet de boventoon voert, waardoor het niet snel zal vervelen. Het is een kleur die zich gemakkelijk mengt in verschillende interieurstijlen en -sferen. Het is een echte allemansvriend. Een stoere tint die mooi te mixen is met andere blauwtinten maar het ook goed doet met kleuren als wit, hout, pasteltinten of goud. Deze kleur verdient écht een plekje in ieder interieur.
De kleur Denim Drift is prachtig voor op de wand, het zorgt voor diepte en een warm effect zonder te overheersen. Kies ervoor om een wand of gedeelte ervan te schilderen, of ga voor een mooi behang voor net dat beetje extra. De kleur past zich eenvoudig aan, aan elke omgeving. Het meest rustige effect krijg je, wanneer de meubelen en woonaccessoires een neutrale kleur hebben. Warmte toevoegen kan eenvoudig met houten meubelen en decoratie. Ook kan deze kleur heel goed gecombineerd worden met felle kleuren. Denim drift zorgt voor de rustige basis en laat de felgekleurde accenten perfect tot zijn recht komen.
Liever een rustige basis? Denim Drift kan ook heel goed dienen als accentkleur. Zo kun je een vloerkleed, gordijnen, verlichting, kussens en woonaccessoires kiezen in deze kleur. Zorg dat ze goed uit de verf komen en dat er voldoende accenten zijn voor het gewenste effect.